Η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών απαντά στα δημοσιεύματα περί μαστροπείας

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με υπόθεση μαστροπείας που πραγματοποιούνταν σε χώρο υπηρεσιών μασάζ, η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας ΕΔΕΑΘ δημοσιοποιεί τη θέση της.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΔΕΑΘ: 

Με το παρόν δελτίο τύπου και με αφορμή τις σημερινές δημοσιεύσεις που αφορούν σε υπόθεση μαστροπείας, και παροχής υπηρεσιών με το πρόσχημα υπηρεσιών μάλαξης, διαμαρτυρόμαστε έντονα με τον τρόπο δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου γεγονότος με την επικεφαλίδα και τον χαρακτηρισμό του χώρου ως «κέντρο αισθητικής».

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να προσβάλλει το επάγγελμά μας και να παραπλανεί την κοινή γνώμη για το αντικείμενο της εργασίας μας. Τα εργαστήρια αισθητικής παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα στο υγιές δέρμα, λειτουργούν με την αδειοδότηση της πολιτείας, και εργάζονται σε αυτά πτυχιούχοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κύρος και αξιοπρέπεια.

Είναι άδικο αν όχι ανέντιμο να καλείται ένας κλάδος να απολογείται για το αντικείμενο της δουλειάς του γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τους όρους σωστά.

Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εσφαλμένα, πιστεύουμε, χρησιμοποίησαν τον όρο «κέντρο αισθητικής» να προβούν σε διόρθωση για την αποκατάσταση του ονόματός του
κλάδου μας.

Η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας ΕΔΕΑΘ (www.edeath.gr) έχει συνεχή αδιάκοπη παρουσία προσφοράς στην κοινωνία και στην αγορά της Θεσσαλίας τα τελευταία 40 χρόνια.

Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές και τις τοπικές κοινωνίες αδιάκοπα με ευθύνη και αίσθημα προσφοράς.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Με εκτίμηση, Εκ μέρους της ΕΔΕΑΘ

Δανιλούλη Ευδοξία

Πρόεδρος ΕΔΕΑΘ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.