Ετήσια Κοπή Πίτας 2016

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 η Ετήσια Κοπή Πίτας της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας.

Φέτος ήτανε μια ιδιαίτερη χρονιά για την Ένωση για το λόγο ότι χαρακτηρίστηκε από μεγαλύτερη προσέλευση των Επαγγελματιών Αισθητικών από όλη τη Θεσσαλία πράγμα που συντέλεσε σε πιο εποικοδομητικό διάλογο και οριστικοποίηση των αποφάσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Φυσικά τα μέλη της Ε.Δ.Ε.Α.Θ. είχανε και την ευκαιρία να απολαύσουν μια ευχάριστη βραδιά μεταξύ φίλων που μοιράζονται κοινά επαγγελματικά οράματα και ανησυχίες.

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη δεσμεύτηκαν για μια ακόμη πιο στενή συνεργασία με σκοπό πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των Διπλωματούχων Αισθητικών που δραστηριοποιούνται στη περιφέρεια της Θεσσαλίας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.