Συμμετοχή της Ε.Δ.Ε.Α.Θ. στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΒΒΕ την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Συμμετοχή της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΒΒΕ την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016.

Η Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Επαγγελματιών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ομόφωνη απόφαση καλεί τους συναδέλφους Επαγγελματίες Διπλωματούχους Αισθητικούς, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου 2016, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ συμφωνούμε απόλυτα ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητας του.

Το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Α.Θ.

  1. Δελτίο Τύπου 01.02.2016 – Απεργία ΓΣΕΒΕΕ
  2. Έντυπο για Ανάρτηση στα Κέντρα Αισθητικής

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.