Ανάκληση της Εγκυκλίου περί χρήσης μηχανημάτων αποτρίχωσης Laser

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Οι άμεσες ενέργειες τόσο του Σ.Επ.Α.Ε., όσο και λοιπών Συλλόγων Επαγγελματιών Αισθητικών, μεταξύ αυτών και η Ε.Δ.Ε.Α.Θ. , ανά την Ελλάδα για την εκπόνηση κοινού Υπομνήματος στο Υπουργείο Υγείας, κατά της προηγούμενης εγκυκλίου με θέμα “αποτρίχωση με Laser”, η θετική ανταπόκριση των Τμημάτων Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθήνας και Θεσσαλονίκης με κατάθεση Υπομνημάτων και περιγραμμάτων σπουδών των δύο σχολών, η ενυπόγραφη διαμαρτυρία των φοιτητών του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας προς το Υπουργείο και η θερμή συμπαράσταση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απέδωσαν καρπούς με την ανακοίνωση νέας εγκυκλίου από τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Ξανθό.

Η υπ’αρ 1517/19-04-2017 εγκύκλιος (ΑΔΑ: 7ΤΩΧ465ΦΥΟ-ΑΤΗ) ανακαλεί την προηγούμενη και διευκρινίζει ότι οι Επαγγελματίες Αισθητικοί πτυχιούχοι των Τμημάτων Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ έχουν το δικαίωμα να διενεργούν αποτρίχωση με μηχανήματα αποτρίχωσης Laser.

Η Ε.Δ.Ε.Α.Θ. ευχαριστεί θερμά τον νομικό της σύμβουλο κ. Αυγέρη Κωνσταντίνο που συνεργάστηκε άψογα με την δυναμική δράση της προέδρου μας κα.Δανιλούλη Ευδοξία σε ένα θέμα τόσο σημαντικό!

Συνάδελφοι ας αποτελέσει αυτό, το έναυσμα μιας πορείας προς την επικαιροποίηση της Νομοθεσίας που διάγει το επάγγελμά μας και την περαιτέρω κατοχύρωση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Βρείτε το έγγραφο εδώ (https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7ΤΩΧ465ΦΥΟ-ΑΤΗ)

Νέα Απόφαση απο το Υπουργείο Υγείας που περιλαμβάνει και τους Αισθητικούς ΤΕΙ στην χρήση Laser Αποτρίχωσης (pdf)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.