Συνέδριο της ΕΔΕΑΘ 1 & 2 Απριλίου 2017

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας πραγματοποίησε διήμερο συνέδριο επιμόρφωσης και ενημέρωσης στο Royal Palace το Σαββατοκύριακο 1η & 2 Απριλίου 2017.

Τα μέλη της Ε.Δ.Ε.Α.Θ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς και της αισθητικής από κορυφαίες εταιρείες του χώρου μας, όπως η HAJACO με θέμα: Τα Μυστικά της Μεσοθεραπείας με Microneedling και νέες τεχνολογίες στην σύγχρονη αισθητική με ομιλητές την κα.Σιδηροπούλου Αλεξάνδρα Αισθητικό & Κωνσταντινίδη Λευτέρη Υπεύθυνο της HAJACO, ακόμη την Juliette Armand με θέμα: Μεσοθεραπεία AMESON και ομιλήτρια την κα.Κεχαγιοπούλου Σοφία Αισθητικό απόφοιτο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τέλος την Beaute Marine  με θέματα : 1.Χειροποίητα θερμογενή πετρώματα στη θεραπεία της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους FUOCO από τη VAGHEGGI PHYTOCOSMETICS με ομιλήτρια την κα.Καραμπουρνιώτη Άννα, Αισθητικό ΤΕΙ(Θ), Ηλεκτρολύστρια και 2.την εξέλιξη και τα νέα δεδομένα στον τομέα της Φωτοαποτρίχωσης -Καλύτερη αποτελεσματικότητα & ασφάλεια της μεθόδου με ομιλητή τον κ.Καραμπουρνιώτης Χριστόφορος, Τεχν. Μηχανολόγο.

Τα μέλη μας επιπλέον επιμορφώθηκαν δωρεάν με Σεμινάριο Marketing & Πωλήσεις με ομιλητή τον κ.Τζαβλόπουλος Ιωάννης MBA, PhD Σύμβουλος Ανάπτυξης και θέμα : Τεχνικές Επαγγελματικών Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Α.Θ. με πλήρη απολογισμό σε όλα τα πεπραγμένα του συγκεκριμένου Δ.Σ. της τριετίας 2014-17 και αναλυτικό οικονομικό  απολογισμό.

Το αίσθημα της συνεργασίας για επόμενες παρόμοιες δράσεις ήταν μεγάλο καθώς και η αισιοδοξία για την συνέχιση της δυναμικής της Ε.Δ.Ε.Α.Θ. και στο μέλλον.

Φωτογραφικό υλικό από το συνέδριο

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.