Κοπή Πίτας της Ένωσης

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η Ετήσια Κοπή Πίτας της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας.

Όπως κάθε χρόνο, η συνάντηση των αισθητικών χαρακτηρίστηκε από μεγάλη προσέλευση και αποτέλεσε ευκαιρία για τις επαγγελματίες αισθητικούς της Θεσσαλίας να συζητήσουν σε πνεύμα συναδελφικότητας όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και παράλληλα να απολαύσουν μια ευχάριστη βραδιά μεταξύ φίλων που μοιράζονται κοινά επαγγελματικά οράματα και ανησυχίες.

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη δεσμεύτηκαν για μια ακόμη πιο στενή συνεργασία με σκοπό πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των Διπλωματούχων Αισθητικών που δραστηριοποιούνται στη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

01_pita 02_pita 03_pita 04_pita

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.