Δελτίο Τύπου για το 3ο Πανθεσσαλικό Συνέδριο Αισθητικών

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Το 3ο Πανθεσσαλικό Συνέδριο Αισθητικών διοργανώθηκε από την Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) και διεξήχθη στις 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Divani Meteora Hotel.

Παρόλο τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή ολόκληρης της Θεσσαλίας, η προσέλευση των μελών και καλεσμένων ήταν εντυπωσιακή!

Ολοκληρώθηκε, έτσι, με επιτυχία ένα διήμερο ομορφιάς, με συμμετέχοντες εξέχουσες εταιρείες του χώρου της αισθητικής και ενδιαφέρον εκπαιδευτικό υλικό, που συνοδεύτηκε και από την ετήσια κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.

Την έναρξη του 3ου Πανθεσσαλικού Συνεδρίου Αισθητικών κήρυξε η εταιρεία HAJACO ARCELMED Blue care system με την παρουσίαση του νέου πολυμηχανήματος αισθητικής PROFACIAL και ομιλητές τους κα. Σιδηροπούλου Αλεξάνδρα, Αισθητικός & κ. Κωνσταντινίδης Λευτέρης, Υπεύθυνος πωλήσεων HAJACO.

Η σκυτάλη δόθηκε στην εταιρεία DERMALOGICA και την κα Λένα Πεταλίδη, CEO Dermalogica Hellas & Cyprus, που μας μίλησε για το υγιές δέρμα με την υπογραφή Dermalogica

Η κα Καραμπουρνιώτη Μαρία, Αισθητικός & κ.Καραμπουρνιώτης Χριστόφορος, Τεχν.Μηχανολόγος εκπροσώπησαν την εταιρεία BEAUTE MARINE και παρουσίασαν το νέο πολυμηχάνημα Face Lab VGH Vagheggi Phytotech Πολυμηχάνημα προσώπου σώματος με Dermabration-R, F-Fractional-Ultrasounds, Vagheggi Phytotech & Laser Matrix
Ακολούθησε, η ομιλία της κας Βασιλική Μπατέλη, Αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας BIOACTIVE PHYTOMER με θέμα «Ωκεανός – Επιστήμη – Ομορφιά»

Ο κ. Χριστόφορος Παντελάτος, Managing Director MEDIDROPS, μας επισήμανε και μας ανέλυσε ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ MEDIK8 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Ο Δρ Χρήστος Δούκας Χημικός – Κοσμητολόγος, εκπρόσωπος της εταιρείας NEWPLUS, εστίασε στο υαλουρονικό οξύ και τις εφαρμογές του στην Αισθητική – Κοσμητολγία

Η εταιρεία PHFORMULA εκπροσωπήθηκε από την κα Μαρίνη Αγγελική Αισθητικός Κοσμητολόγος & την κα Στολίδη Γεωργία Χημικός με άξονα την DERMAHEAL, Βιομιμητική μεσοθεραπεία με πεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες και βλαστικά κύτταρα
Τέλος, αναλύθηκαν από την εταιρεία MEDICONTEC Goumas Wellness Η ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΙΟΣΩΜΑΤΑ και ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ PISTOR ELIANCE, με ομιλητές τον κ. Παρασκευαΐδη Ειρήνη, Αισθητικός & Κοσμητολόγος και τον κ Καρδαμήλας Νίκος Μηχανικός Βιοιατρικής Τεχνολογίας

Ο κος Τζαβλόπουλος Ιωάννης MBA, PhD Σύμβουλος Ανάπτυξης, μας εισήγαγε σε Marketing Επικοινωνιακές Τεχνικές – Digital Marketing & Διαχείριση χρόνου-άγχους.

Την 1η ημέρα του συνεδρίου έκλεισε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας για το 2019.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου αφιερώθηκε σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο των Marketing Επικοινωνιακών Τεχνικών – Digital Marketing & Διαχείρισης χρόνου-άγχους από τον κο Τζαβλόπουλο Ιωάννη.

Η πρόεδρος του τμήματος ΤΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διευθύντρια ΠΜΣ κ. Ιωάννα Λεονταρίδου έστειλε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην όλη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Το διήμερο συνέδριο τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας κ. Λένα Τσικούρη, η πρόεδρος της πανελληνίας επιστημονικής ένωσης κ. Κατερίνα Παπαγιάννη καθώς και ο δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και ομορφιά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.