Κοπή Πίτας 2018

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 η Ετήσια Κοπή Πίτας της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ.) στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Άλλη μια χρονιά τα μέλη της Ένωσης ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή στο κάλεσμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αλλά και της γενικής συνέλευσης που ακολούθησε.

Η συνεχώς αυξανομένη  προσέλευση των τελευταίων ετών, μας έδωσε μεγάλη χαρά για την ενεργοποίηση και συσπείρωση μας και αισιοδοξία για  ακόμα πιο έντονη παρουσία και δράση της ένωσης προς όφελος πάντα των μελών.

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη δεσμεύτηκαν για μια ακόμη πιο στενή συνεργασία με σκοπό πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των Διπλωματούχων Αισθητικών που δραστηριοποιούνται στη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις δράσεις μας

More To Explore

Δελτίο Τύπου για την Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΕΔΑΕ)Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του Επαγγέλματος “Αισθητικός”, έργο του Εργαστηρίου Πρόγνωσης και Παρακολούθησης Αλλαγών Επαγγελμάτων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.